جلسه هم‌اندیشی با ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب1402/8/23

جلسه هم‌اندیشی با ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب

:anger: این جلسه با حضور آقای مهرداد مرادی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه ، مهندس مسعود جابری معاون فرماندار ،خیراله رشیدی مشاور آقای استاندار و مسئول امور ایثارگران استانداری , دکتر خدایی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب و برخی از مسئولین و همچنین جمعی از ایثارگران شاغل به منظور برطرف نمودن مسائل و مشکلات این قشر بزرگوار برگزار شد.

:white_check_mark: مهرداد مرادی،مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: ضمن محکوم کردن جنایت وحشیانه و دد منشانه رژیم غاصب صهیونیسم در بمباران بیمارستان غزه خاطر نشان کرد ، حمایت خودمان را از مردم مظلوم غزه اعلام مینماییم و فلسطین را نقطه اتحاد شیعه و تمام اقشار جامعه برای جامعه اسلامی دانست.
:diamond_shape_with_a_dot_inside: وی در ادامه به تشریح جایگاه مدیریت شاهد و امور ایثارگران در تمام سطوح مدیریتی پرداخت و جایگاه اخلاق را در این شبکه از نقاط عطف و تاثیر گذار برشمرد.

:small_red_triangle_down:در ادامه به برسی مشکلات و انتقادات خانواده های معزز شهدا و ایثارگران در آن مرکز پرداخته شد.

:large_blue_diamond: در پایان جلسه از خانواده های شهدا و ایثارگران تقدیر و تشکر بعمل آمد.
مورخه۱۴۰۲/۸/۲۳

✍روابط شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب