بازدید مدیریتی معاون محترم امور درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از بیمارستان امام خمینی ره1402/6/7

بازدید مدیریتی معاون محترم امور درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از بیمارستان امام خمینی ره اسلام آباد غرب

:heavy_minus_sign: دکتر پرویز صوفیوند معاون درمان و کارشناسان ستادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبح امروز سه‌شنبه ٠٧/ ٠۶ / ١۴٠٢ از بیمارستان امام خمینی ره اسلام آباد غرب بازدید و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران و مسائل و مشکلات موجود قرار گرفتند.
در این بازدید دکتر پور میرزا مدیر دفتر پرستاری معاونت امور درمان، دکتر باقرزاده، کارشناسان ستادی دانشگاه ، دکتر خدایی رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد غرب ، دکتر حسینی ریاست بیمارستان ، خانم اصحابی مدیریت بیمارستان ، خانم گلزاری مدیر  دفتر پرستاری، آقای صیدمحمدی مسئول امور اداری و... ایشان را همراهی نمودند.
پس از بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان توسط تیم مدیریتی اعزامی از دانشگاه ، در جلسه ای که در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد، کارشناسان پس از بررسی‌های لازم به بیان مشکلات و مغایرتهای حوزه مدیریتی خود پرداختند و راهکارهایی نیز ارائه گردید.
در پایان دکتر خدایی و دکتر حسینی از حضور معاونت درمان و کارشناسان ستادی همراه تقدیر و تشکر نموده و جلسه با ذکر صلوات به پایان رسید

:star:روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام آباد غرب

تعداد بازدید : ۱۸۸