در روز پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۴با حضور جمعی از پرسنل بیمارستان وپیمانکار اشپزخانه وکارشناسان تغذیه ومسئولین بیمارستان جلسه ای در چهار چوب شرکای کاری وذینفعان در خصوص تغذیه بیمارستان انجام گردید واز طریق همنگری پرسنل واظهار نظر انها وکارشناسان مربوطه جهت افزایش کیفیت وعده های تغذیه بیمارستان انجام گردید نقاط قابل بهبود شناسایی وجهت ارتقا ان در راستای رضایتمندی پرسنل عزیز این سیستم وبیماران گرامی برنامه ریزی انجام گردید ودر پایان از زحمات پرسنل آشپزخانه وپیمانکار محترم وکارشناس تغذیه وپرسنل محترم تقدیر وتشکر گردید امیدوارم شاهد بهبود مستمر کیفیت در ارائه خدمات باشیم.