با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی ؛

کمیته مدیریت بحران در حوادث مرتبط با خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تشکیل جلسه داد

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری کمیته مدیریت بحران در حوادث مرتبط با خوابگاه های دانشگاه خبر داد.

به گزارش مفدا کرمانشاه ، جلسه کمیته مدیریت بحران در حوادث مرتبط با خوابگاه های دانشجویی ۲۷ بهمن ماه با حضور اعضای این کمیته  در محل دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

بر اساس این گزارش ، این جلسه مطابق با دستورالعمل ایمن سازی اماکن دانشجویی و با هدف هماهنگی اعضای تیم مدیریت بحران، بحث و تبادل نظر در خصوص اقدامات مورد نیاز و بررسی و هماهنگ سازی امور مربوط به مدیریت بحران در حوادث مرتبط با خوابگاه ها تشکیل شد.

گفتنی است شناسایی نقاط ضعف و محل های آسیب پذیر خوابگاه های دانشجویی و برنامه ریزی ها و ارایه راهکارهای لازم جهت رفع مشکلات از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

تعداد بازدید : ۸۹۰