اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و پنجمین دوره پذیرش دستیارتخصصی سال 1397

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت ، به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان  تکمیل ظرفیت چهل و چهارمین دوره پذیرش دستیار این دانشگاه به صورت مراجعه حضوری از تاریخ 7/7/1397 لغایت 8/7/1397 وبر اساس راهنمای ثبت نام صورت میگیرد.

1-ثبت نام حضوری از روز شنبه مورخ7/7/1397 لغایت شنبه مورخ 8/7/1397 مطابق با مفاد این اطلاعیه  در محل واحد تحصیلات تکمیلی دانشگاه به نشانی:کرمانشاه بلوار شهید بهشتی روبروی بیمارستان امام علی (ع)- ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی طبقه دوم انجام می شود.

2-با توجه به تاکید وزارت خانه ،شروع دوره دستیاران منوط به ارائه تعهد محضری می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری

1- 6 قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده

2-گواهی پایان تحصیلات مقطع پزشکی عمومی یا دانشنامه .

3-اصل و یک سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی (کارت پایان خدمت یا معافیت از نظام وظیفه) .

4- اصل وکپی پروانه دائم پزشکی یا پایان طرح و یا  معافیت از طرح نیروی انسانی.

5- گواهی عدم بدهی به صندوق رفاه دانشجویان ( به جز دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی )

6- ارائه اصل مدرک استفاده کنندگان از سهمیه های رزمندگان و ایثارگران و مناطق محروم

7-نامه تایید و سند تعهد محضری از دفتر حقوقی دانشگاه( با توجه به سهمیه پذیرش )

8-نامه موافقت بدون قید و شرط درخصوص ثبت نام و ادامه تحصیل از بالاترین مقام مسئول اجرایی سازمان برای مستخدمین رسمی و پیمانی دانشگاه های علوم پزشکی ، وزارتخانه ها ، سازمانها و نهادها (ارائه حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای شاغلین به خدمت با تاریخ از ابتدای شروع دوره الزامی است.)

9 - تکمیل فرمهای اطلاعات سما، فرم تعهد عدم مغایرت با اصل مدارک ، و فرم گزینش(فرم گزینش در 2نسخه تکمیل شود) فرم تعهد پایان نامه

راهنمای سپردن تعهد محضری پذیرفته شدگان دستیاری تخصصی چهل و پنجم سال 1397

** ذکر این نکته ضروری است که دستیاران محترم لازم است درخصوص تعهدات محضری با دفتر حقوقی دانشگاه هماهنگ نمایند:

(شماره تماس: 38365556 و38358423-083)

از کلیه پذیرفته شدگان بنا به نوع سهمیه  پذیرش تعهد محضری اخذ خواهد شد.

1-فرم تعهد دستیاران سهمیه آزاد

2-فرم وثیقه ملکی  از دستیاران آزادکه ضامن ندارند

3-فرم دستیاران سهمیه مناطق محروم

4- فرم وثیقه ملکی  از دستیاران سهمیه مناطق محروم که ضامن ندارند

مدارک لازم جهت سپردن تعهد

الف : اصل و تصویرکارت ملی و شناسنامه متعهد

ب : اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه ضامنین ( 2 نفر)

ج : کپی برابر اصل آخرین حکم کارگزینی 2 نفر ضامن که باید کارمند رسمی قطعی شاغل باشند.

تبصره 1 : وضعیت استخدامی ضامنین می بایست رسمی قطعی باشد. لذا ضمانت کارمندان قراردادی پیمانی و ... قابل قبول نمی باشد.

تبصره 2 : ضامنین می بایست شاغل باشند (ضمانت بازنشستگان محترم مورد پذیرش نیست )

تبصره 3 : ضامنین می بایست کارمند دولت باشند لذا ضمانت کارکنان شرکت ها و موسسات حقوقی و بانکهای خصوصی...  مورد پذیرش نمی باشد.

تبصره 4: صرفا حکم کارگزینی مورد پذیرش بوده و ارائه فیش حقوقی امکانپذیر نیست .

تبصره 5:سنوات خدمتی ضامنین می بایستی حداکثر 20 سال باشد.

تبصره 6:دستیارانی که مایل به توثیق وثیقه ملکی می باشند می بایستی ملکی را معرفی نمایند که قطعی ، غیرمرهونه وبلا معارض باشد.

تذکر: شرایط اخذ تعهد وشرایط ضامنین توسط وزارت  متبوع ابلاغ گردیده و امکان تغییر شرایط توسط دانشگاه وجود ندارد.

*افرادی که برای ادامه تحصیل از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند باید سند تعهد محضری را به دانشگاه محل استخدام خود بسپارند وکپی برابر اصل سند را به همراه تصویر حکم ما موریت آموزشی و نامه معرفی از دانشگاه محل خدمت ارائه نمایند.

*پذیرفته شدگان سهمیه مازاد یا مستخدمین نیروهای مسلح ملزم به سپردن تعهد محضری به محل استخدام خود می باشند. افراد مذکور
می بایست تصویر برابر اصل سند و نامه معرفی از محل استخدام را ارائه نمایند

*دستیاران سهمیه مازاد استعداد  درخشان ورزمندگان وایثار گران می بایست تعهد محضری آزاد  بسپارند.

تعداد بازدید : ۹۰۱